Over ons

OVER ONS

Welkom bij 123bied!
123bied is de populairste online veilingsite met de beste producten van Nederland en België. Ons team specialisten stellen dagelijks een zo breed mogelijk aanbod samen met de meest populaire producten van dit moment. We proberen het voor jou zo leuk en plezierig mogelijk te maken om via een spannende en voordelige manier aan topproducten te komen! Wij vinden plezier, eerlijkheid, betrouwbaarheid en originaliteit het allerbelangrijkste. Daardoor stellen wij ontzettend hoge eisen aan de dienstverleningen naar onze gebruikers toe. Via deze introductiepagina willen wij jullie kennis laten maken met 123bied. Wij zijn trots op onze positie als: ‘De grootste, de beste en de spannendste veilingsite van Nederland en België!”  
 
Over ons
Wij zetten voor onze gebruikers altijd een stapje extra. Daardoor zijn en willen we de beste blijven. Naast een goede service houden we het voor onze gebruikers laagdrempelig, zijn we betrouwbaar en blinken wij uit in originaliteit. Ben je op zoek naar een waanzinnig product voor slechts een fractie van de winkelprijs? Hou je van een uitdagend spelelement? Dan ben je bij 123bied aan het juiste adres!  
 
Wat is 123bied?
Topproducten voor spotprijzen! Wij veilen enkel topproducten (Smartphones, Tablets, televisies en vele andere gadgets) voor slechts een fractie van de winkelprijs. De kans is dus heel erg groot dat je een tablet wint voor een eindprijs van slechts € 15,00! Wellicht denk je nu: ”Dit is te mooi om waar te zijn...”. Het is heel mooi en het is heel erg waar! Bewijs nodig? Geen probleem. Bekijk eens onze winnaarspagina met foto’s van honderden winnaars!  
 
Nog meer te weten komen over 123bied? Neem eens een kijkje op onze Veel gestelde vragen pagina.

© 2021 123bied.nl. Alle Rechten Voorbehouden.